FAQ SHEPLAY

Vad är Sheplay.se?

Sheplay.se är en webbplattform där webb-TV-sändningarna för Svensk damhandboll samlas. SHE och produktionsbolaget Sportsground gör en gemensam satsning på SHEplay.se genom ett två-årsavtal med start från september 2016. Satsningen innebär att alla matcher i SHE produceras med enhetlig redaktionell och grafisk paketering.

Ingår herrmatcherna i abonnemanget?

Nej. Samtliga matcher från Handbollsligan sänds i cmore.se

Vilka matcher sänds på Sheplay.se?

Samtliga SHE-matcher som inte sänds på TV4s eller SVTs kanaler. Med andra ord kommer det att sändas upp emot 100-110st matcher på Sheplay.se denna säsong.

Vad kostar matcherna på Sheplay.se?

Som tidigare beskrivet så kommer alla matcher på SHEplay.se att produceras av Sportsground och innehålla enhetliga och likvärdiga produktioner. Därför har det satts ett gemensamt pris, 89 kronor per match. Samtidigt lanseras ett månadsabonnemang för 199 kr i månaden. Säsongskortet kommer att kosta 999:- för hela säsongen inklusive slutspelt. Med månadsabonnemang och säsongskort har du även möjlighet att se alla matcher i arkivet i efterhand.

Har månadsabonnemanget uppsägningstid eller bindningstid?

SHEplay.se har varken uppsägningstid eller bindningstid. Du betalar 30 dagar i förskott åt gången och om du säger upp abonnemanget har du kvar den tid du betalat för, sedan stängs abonnemanget av. Du har ditt månadsabonnemang så länge du vill.

Hur kan du sponsra din klubb genom att teckna abonnemang?

När du köper styckematcher så utgår en del av intäkten till hemmalaget. Köper du ett månadsabonnemang på SHEplay.se har du möjlighet att sponsra den klubb som ditt hjärta klappar lite extra för genom att enkelt välja din favoritklubb när du genomför ditt köp. Den klubb du väljer att sponsra får kickback på totalsumman som dras från din betalning.

Hur ser produktionerna på Sheplay.se ut?

Alla matcher produceras med 1-kamera, oberoende kommentatorer, repriser, enhetlig redaktionell och grafisk paketering.

Vilka är kommentatorer?

Matcherna kommenteras av erfarna kommentatorer som anlitas flitigt av såväl de stora tv-kanalerna som radiosporten.

Kan du vara inloggad på flera enheter samtidigt?

Nej, du kan endast vara inloggad på en enhet åt gången.

Problem att logga in?

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka på länken ”Glömt lösenord” i inloggningsrutan. Vid problem kontakta shesupport@sportsground.se.

Jag har problem att betala?

Har du problem med att betala, prova ett annat kort eller betalningsalternativ. Om det ändå inte fungerar så rekommenderar vi att ni läser mer om hur storbankerna har implementerat en spärr vid antecknande av abonnemang/vissa köp på nätet. Spärren måste hävas innan köpet, vilket kunden kan göra via sin internetbank. Mer information finns här:

Om du ändå inte lyckas kontakta shesupport@sportsground.se.

Går det att se matcherna på SHEplay.se från utlandet?

Ja, du kan se alla matcher utanför Sveriges gränser.

Kan du se matcherna i efterhand?

Ja, har du ett månadsabonnemang finns matcherna att tillgå gratis under arkiv. Du som inte har månadsabonnemang kan köpa arkivmatcherna styckvis.

Går spelaren inte igång?

Testa att uppdatera sidan och stäng av annonsblockerare samt eventuellt byta webbläsare. Vi rekommenderar Google Chrome då vi tidigare mottagit ett par ärenden rörande svårigheter att få igång sändningen på enheter som använder t.ex. Firefox.

Är sändningen hackig?

Vi sänder ut en högupplöst ström som kan kräva mycket av din internetuppkoppling. Vi kan tyvärr inte ta ansvar för din lokala anslutning men om du plötsligt börjar uppleva avbrott i form av att spelaren buffrar rekommenderar vi i första hand att du försäkrar dig om att ingen annan i hushållet strömmar samtidigt (dvs tittar på t.ex Netflix, Twitch eller Youtube) och att du testar att startar om sändningen genom att uppdatera sidan eftersom du då tilldelas en ny IP adress av vårt system. Fungerar det fortfarande inte kan du kontakta oss på shesupport@sportsground.se. När du kontaktar oss ber vi dig att referera till den tillgångskod du erhållit vid ditt enkelköp av matchen eller för dig som har abonnemang att bifoga en kopia på ditt kvitto.

Vid ärenden angående PPV.

Referera ditt ärende till den kod du använde för att köpa/se matchen.

Vid ärenden angående månadsabonnemang.

Vi ber dig i första hand bifoga det kvitto som du fick per post vid antecknandet av abonnemanget I andra hand kan du referera till de 6 första + 4 sista siffrorna på kreditkortet som användes vid betalningen.

För övriga frågor och feedback på sändningen:

shesupport@sportsground.se. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.